Grattis-kort

Jag var nog liiiiite för optimistisk när jag trodde att jag skulle lyckas uppdatera bloggen två gånger under samma dag. Här kommer i alla fall kortet till en 2-årig kille. Det är väl inte direkt ett så pojkaktigt kort, men jag känner mig ganska nöjd ändå. I morgon bär det av på kalas med grillning och tårta. Trevligt!

image9

Pysseldag

Jag försökte få med mig någon till IKEA idag, men tyvärr var det ingen som var sugen att hänga med. Det kändes lite trist att åka ensam så det slutade med att jag stannade hemma och sitter och pysslar istället. Inte helt fel det heller. ;-) Idag har jag än så länge hunnit göra ett bokmärke till en kompis som har fyllt år. Tänkte ge en bok i efterskott och då passar det väl bra med ett bokmärke också. Nästa projket på dagens agenda blir ett födelsedagskort till en 2-årig kille. Tro´t det eller ej, men det kanske blir två uppdateringar på en dag!

image8

Dålig på att uppdatera

Tyvärr har jag varit dålig på att uppdatera min blogg, främst p g a att jag inte varit så himla kreativ på sista tiden. Nu har jag dock precis kommit hem från en HÄRLIG semestervecka i Bulgarien och hoppas att kreativiteten återvänder när jag framkallat mina foton. Lägger upp ett foto taget från en båt när vi är på väg till Nessebar. Jag önskar verkligen att vi hade varit där en vecka till. Brrrr, så kallt det är här hemma!

image7


RSS 2.0