Kort till Peterlinas skissutmaning

Jag hittade jätteroliga utmaningar hos Kortskissen, som firar 5 år. Ja, egentligen är det designteamet som har olika utmaningar på sina bloggar. Kikad in hos Peterlina och hittade en jättehärlig skiss. Hon skrev dock att skissen bara är en inspiration och inget tvång och tur är väl det eftersom jag tolkade skissen ganska fritt. :-) Denna gång blev det ett stafflikort.... igen! ;-) Ja, jag gillar dessa kort så jag blir lite tjatig. Kortet är till min farbror som fyller hela 90 år!

Skissen jag tolkade ser ut så här:


Utmaningar är ju kul så jag ska försöka hinna med fler framöver. Ha det bäst och scrappa lugnt!

Kort till skissutmaning hos Svensk scrapbooking

Jag har aldrig varit en person som scrappar flera alster i veckan och jag kommer förmodligen aldrig bli det heller, men just nu har jag ett ovanligt flyt i mitt scrappande. Jättekul! Jag letar gärna efter utmaningar på nätet för att få inspiration och till dagens kort har jag hittat en utmaning hos Svensk scrapbooking. Det handlar om mars månads kortskissutmaning. Det blev ett kort till en 2-årig tjej. Ett kort som egentligen inte känns så mycket "jag", förmodligen med tanke på att det är ett färgglatt kort. Jag föredrar ju mer "murriga" färger, men till en liten tjej passar det här bra tycker jag. :-)

Och så här ser skissen ut:
Bild


Pysslarnas cybercrop

Klubben Pysslarna har haft cybercrop med fem roliga och inspierarade utmaningar. Jag brukar vanligtvis inte hinna göra alla utmaningar, men denna gång lyckades jag med det. :-) Det slutade med två kort och tre LO. Roligt nog vann jag dessutom en kortutmaning! Blev superglad! :-)Mitt andra kort gjorde jag till en 8-åring. Märks det att jag gillar stafflikort?! ;-)Har länge tänkt göra ett album i något annat format än 30x30 cm, och nu har jag äntligen tagit tag i det. Riktigt roligt att göra album i annat format. Vi får väl se hur länge det tar att bli klart med det?! :-)


Det var allt för denna gång. Scrappa lugnt!

RSS 2.0