Sista julkorten för i år

Julen är över för i år och då passar jag på att visa de sista julkorten jag tänkte lägga upp här. Jag har tagit ledigt två dagar och det känns så skönt med tanke på hur få lediga dagar julen innebar i år.  Funderar på om jag skulle göra något annat kort än julkort idag. Kom precis på att jag lovat göra ett kort till en 50-åring. Kort till en man känns alltid lika svårt. Jag får nog surfa runt och leta lite inspiration. Här kommer ialla fall några julkort till. Det översta kortet gjorde jag efter en skiss som Fruarna lilja hade på sin blogg tidigare i december. Det har många fina skisser i sin blogg så gillar ni skisser så kika förbi där.
Då stänger vi julkortsverkstan för i år. Önsker er ett gott slut och ett riktigt gott nytt år!

Julkort till Månadens utmaning

Idag är jag på hugget. ;-) Här kommer ytterligare ett julkort. Hittade en jättefin skiss hos Månadens utmaning som jag inspirerades av när jag gjode detta kort. Har jag sagt att jag älskar skisser! 
 

Skisstävling hos Cards of Maria

Julkortsverkstan pågår fortfarande.... Ja, jag är väl inte i sista minuten. ;-) Tänkte få iväg mina kort i morgon. Jag har verkligen sökt inspiration till mina julkort så därför har jag letat skisstävlingar på nätet. Här har jag gjort ett kort efter en skiss hos Cards of Maria.


RSS 2.0