Glad påsk-kort

Jag brukar vanligtvis inte skicka påskkort, men nu är det andra kortet jag gör i januari så jag har nog tänkt skicka några kort i år. :-) Hittade ännu en fin skiss hos Cards of Maria som triggade min skaparlust. Det blev ett kort som går i lila den här gången. En färg som jag sällan använder, men som faktiskt är väldigt fin. Stör mig lite på att färgerna inte kommer till sin rätt, men det är inte mycket att göra. Ja, kanske gå en fotokurs. ;-)Jättekul att ni lämnar en kommentar när ni tittat in till mig!

Födelsedagskort

Min bästa vän ville att jag skulle göra ett födelsedagskort till hennes bror som fyller 50 år. Jag tycker alltid det är svårt att göra ett kort som passar en man. Nu hittade jag en skissutmaning hos Arkivet som jag använde som inspiration. Min kära vän har ännu inte sett kortet så jag vet inte om jag fått godkänt. ;-)

Färgerna kommer inte till sin rätt, men den är årstiden tycker jag att det är hopplöst att fota, både inomhus och utomhus. Jag har en ju en svart hund och det är så svårt att få bra bilder mot den vita snön. Inomhus tycker jag inte att jag har någt bra ljus.Ha det bäst!


DT call

Stämpelkällan söker tre nya DT:s! De har superfina stämplar som jag tydligen har missat helt trots att jag ständigt letar efter nya stämplar. De vill att man ska göra ett alster som representerar ens stil med någon/några av deras stämplar. Har man inte en stämpel finns möjlighet att få en digistämpel. Varför inte prova lyckan, tänkte jag och simsalabim nu har jag gjort ett kort.

Medan jag gjorde kortet funderade jag på vad som är min stil..... Har jag någon stil egentligen? Jag föredrar murriga färger och de flesta alster jag gör är nog ganska färgmatchade. Kortet går delvis i brunt och det är definitivt en favoritfärg. Rivna och chalkade kanter är också något som ofta förekommer på mina alster. Färgerna kommer inte till sin rätt när man fotar, men men vad gör man. ;-) Det mönstrade pappret längst under är t ex lätt glansigt vilket man inte ser på fotot. Stämplen har jag målat med promarkers och glorian har fått lite stickles.Stämpelkällan har redan fått in flera ansökningar med härliga alster så konkurensen är hur stor som helst. Det enda man kan göra nu är att är hålla tummarna. :-)


Jag har vunnit en utmaning!!

Jag blev så himla glad häromdagen när jag fick veta att jag vunnit en utmaning hos Cards of Maria! Jag kan knappt fatta att det är sant. Jag letar ju gärna utmaningar på nätet för att få inspiration och brukar skicka in ett bidrag lite då och då. På senaste tiden har min pyssellust ökat, vilket har gjort att det blivit alltfler inskickade bidrag och se det lönade sig! :-) Det var ialla fall jättekul att få vinna och nu sitter jag i spänd förväntan på att få se vad det dimper ner för vinst i postlådan.

Om ni vill veta hur kortet ser ut som jag vann med kan ni följa länken till Cards of Maria. Och är ni sugen på en utmaning så kan ni titta vidare i deras blogg för där finns en ny utmaning för denna månad.

Nu ska jag gå till min lilla scraphörna och pyssla en stund innan det är dags att laga mat.
Ha en fortsatt trevlig helg!


Pysseltagens utmaning i januari

Jag fortsätter leta utmaningar på nätet som inspirerar min skaparlust och här har jag hittat en hos Pysseltagen. Månadens utmaning är en Alla hjärtans utmaning där följande ska ingå: minst tre stämplar, endast en röd sak, minst en textstämpel och minst ett band/snöre. Och så här blev resultatet:Tack snälla ni som lämnar en kommentar innan ni går. Jättekul att få lite respons! :-)

Pysselmyrans utmaning

Jag letar alltid efter inspiration när jag ska göra ett alster och roliga utmaningar finns det en hel del ute på nätet. Hittade en utmaning hos Pysselmyran där man skulle ha något sytt på sitt alster. Jag syr sällan eller aldrig på mina alster, men ska nog börja göra det mer. Nästa gång ska jag ta fram symaskinen och testa det också. Idag blev det ett påsk-kort med lite handsydda stygn.Scrappa lugnt! Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar innan du går.

Det absolut sista julkortet

Jag lurades visst..... Jag hade visst ett till julkort som jag inte har lagt upp här så nu kommer det absolut sista julkortet för i år. Det är ett kort jag gjort efter en skiss hos Stellas scrapbookingGod fortsättning på det nya året!


RSS 2.0