70-års kort och tävlingsbidrag

Hittade en härlig skiss hos Essmo, som har en tävling som PY Hobby sponsrar. Man kan vinna härliga Pearl Swirls, helt underbara! Tävlingen går ut på att skapa ett kort eller en LO utifrån skissen som ni hittar under mitt bidrag. Jag vred på skissen, gjorde ett stafflikort och så här blev mitt resultat. Tyvärr blev inte skärpan den bästa insåg jag när jag skulle lägga upp det, men kortet är levererat så det är inte så mycket att göra.Och så här ser skissen ut:
Kul att du tittade in. Lämna gärna en kommentar innan du går! :-)

Påskkorg

Här kommer en påsk-korg jag har gjort. Skickade in bidraget till en tävling som Scrap och Tryck har under mars. Tävlingsregeln var att altra något med påsktema.Korgen är enkel att göra och blir väldigt fin! Mallen till denna korg hittade jag hos Nettans Scrapbooking. Jättekul att göra så har du inte provat så gör det! :-)

Pysslarnas cybercrop

Här kommer två av mina bidrag till cybercropen som klubben Pysslarna hade tidigare. Och gissa vad...... Jag vann en utmaning med kortet! Gissa om jag blev glad!! Hur kul som helst. :-) 

Trevlig helg!

Kort och LO:s

För några veckor sedan var jag på scrapträff en lördag och jag lyckades göra tre alster. Jag hade ordnat tre utmaningar, en kortskiss, en LOskiss och bingo. Båda skisserna har jag lånat från Momas skisser. Titta in hos henne om ni inte har gjort det tidigare. Där finns hur många fina skisser som helst.
Den första utmaningen var att göra en LO utifrån denna skiss:Så här blev min tolkning.Nästa utmaning var att göra ett kort utifrån denna skiss:Och så här blev min tolkning:Den sista utmaningen var att göra ett alster genom att välja en rad utifrån en bingobricka. Nu har jag inte kvar bingobrickan, men ni kan ialla fall få se vad jag gjorde.Det var allt för denna gång, men jag ska inom kort lägga ut de alster jag gjorde till Pysslarnas cybercrop.
Ha det bäst! Vill ni lämna en kommentar innan ni går blir jag jätteglad! :-)Blogcandy hos Päivi

Päivi är inte bara generös och lottar ut ett smycke, hon har även en blogcandy! Jag vill gärna ha chansen att vinna detta och jag förslår att ni genast kikar in i hennes blog om du också vill ha chans att vinna.Utlottning hos Päivi

Päivi har en utlottning av ett superfint smycke i sin blogg. Kika in hos henne om ni vill ha chans att vinna detta handgjorda smycke.  


RSS 2.0