AniLi:s blogcandy

Ännu en härlig och generös blogcandy! Titta in hos AniLi och ta chansen att vinna jättefina scrapgrejor!


Stämpelutlottning - jag vann!!

Jag har ju glömt att berätta att jag hade en sådan otrolig tur tidigare i veckan. Vilda stamps lottar ut en stämpel varje dag till den 20 maj då de öppnar webshopen. Samtidigt visar de upp fantastiskt fina alster i bloggen. Har redan sett en mängd stämplar som jag gärna skulle vilja ha och nu får jag alltså välja en gratis. :-) De har också en blogcandy som man kan vara med på och vinna ännu mer stämplar. Kika in på deras sida och lämna en kommentar så kanske ni också vinner en stämpel.

Blogcandy hos Svensk scrapbooking

Svensk scrapbooking har blogcandy så skynda in och var med i utlottningen du med! De lottar ut 11 stämplar från Vilda stamps, som öppnar sin butik 20 maj. Superfina stämplar kommer de sälja där! Jag vill gärna ta chansen att vinna deras fina stämplar.Sakta vi gå genom stan...

Hittade en LO som jag gjort för några veckor sedan. Gjorde den under en scrapträff och fick möjlighet att använda något annat alfabet än mina egna. Gillade färgerna jättemycket!Ha det gott! Lämna gärna en kommentar innan du går!

Blogcandy hos Jojjo

Titta in hos Jojjo och ta chansen att vinna hennes egengjoda blommar. Helt fantastiskt fina! 10 maj drar hon en vinnare så skynda till hennes blogg.


Pysslarnas april utmaning

Klubben Pysslarna brukar ha månadsutmaningar och jag har tyvärr varit lite dålig på att skicka in bidrag, trots att jag tycker det är jättekul med utmaningar.  Tänkte dock bättra mig så igår skickade jag in ett bidrag i sista minuten. Utmaningen var en "måste-ha-med"-tävling och följande skulle finnas med:
* knappar (valfritt antal)
* 2 mönstrade papper (ej mer eller mindre)
* 2 foton/motiv (ej mer eller mindre)
* ngt cirkelformat/runtTack för era kommentarer! Jättekul att se att någon tittar in här ibland. :-)


RSS 2.0