Farsdagskort

Efter scrapträffen har det varit lugnt på pysselfronten igen, men ett farsdagskort har jag lyckats få ihop. Försökte göra en skjorta utifrån beskrivningen som fanns med i senaste Scrapbooking mm, men fick inte alls till det. Läste sedan en artikel på Scrappiz och då lyckades jag bättre.

image20


Jag har pysslat!!!

Tro´t det eller ej, men jag har faktiskt pysslat..... Tillbringade helgen i Luleå på scrapträff och hade så himla trevligt. Helt underbart härligt att få scrappa en hel helg! Jag har som sagt legat väldigt lågt med pysslandet sedan Troja flyttade till oss, men nu lyckades jag faktiskt göra tre LO:s och två kort.  En stor prestation för att vara jag måste jag säga. ;-) Ni kan väl aldrig gissa vad motivet är på mina LO:s?!

Här kommer ialla fall helgens alster.

En LO jag gjorde efter en skissutmaning som en tjej på träffen gav mig. Tack för den, Anneli! Blev riktigt nöjd med resultatet. Jag gillar verkligen skisser.
image15


Ännu en LO på vår lilla sötis! Är hon inte helt underbar?!

image16


Tredje LO:n är på ingen mindre än Troja som träffar på snö för första gången.
image17


Sist men inte minst kommer då de två korten jag gjorde. Lite väl somrigt kändes det nedersta kortet, men det kan väl vara trevligt så här i höstmörkret. ;-)
image18


image19

Lämna gärna en kommentar innan du går. Det gäller dig också käre bror! ;-)

RSS 2.0