Julkort

Så här i slutet av januari är det väl passande att visa lite julkort.... ;-)Blogg eller inte?

Ja, vad ska man säga..... Det är väl ca 1 1/2 år sedan jag la ut något här och då kan man ju fundera om man ska ha kvar bloggen eller inte?! Stor del av den här tiden har jag faktiskt inte scrappat någonting så det finns ju en naturlig förklaring till att det inte hänt så mycket här. Vitsen med bloggen var ju att skriva om mitt scrappande. Efter att jag totalt tappade bort scraplusten har den nu kommit tillbaka och då funderar jag om jag ändå ska låta bloggen vara kvar.

Efter att ha funderat lite hit och dit har jag bestämt mig för att den får vara kvar.... i alla fall ett tag till. Kanske bloggen i sig kan inspirera mig att scrappa och lägga ut mina alster. Jag vet inte, men vi får väl se. :-) Jag själv tycker det är jättekul att kika in i andra scrappares bloggar och inspireras. Jättekul när men helt plötsligt hittar en ny blogg som man aldrig besökt och inser att det finns många guldkorn här ute på nätet.

Vet inte om det är någon som hittar till min lilla sraphörna längre, men till er som gör det säger jag VÄLKOMMEN HIT och lämna gärna en kommentar innan ni går! Brorsan, jag väntar fortfarande på en kommentar från dig! ;-)

RSS 2.0