Altrad burk

Här kommer mitt sista bidrag till Scrappiz cybercrop. Det var många roliga utmaningar och jag hade gärna gjort fler, men med ett fantastiskt påskväder valde jag att tillbringa tiden utomhus istället för att sitta och scrappa. Jag har ändå hunnit med fem utmaningar så jag är nöjd. Denna utmaning gick ut på att stämpla på något altrat. Det stod inte om det skulle vara text- eller motivstämpel, så jag hoppas det går bra med en textstämpel.

Det var jättekul att dekorera denna burk och jag måste defintivt göra fler alterprojekt. Jag brukar oftast endast lägga in en bild på mina alster, men denna gång gör jag ett undantag och lägger in flera bilder från olika vinklar. 
Först ut är framsidan:

 

En bild på sidan, om nu en rund burk har en sida.... ;-)Locket ser ut så här:


Sist men inte minst baksidan:Det var allt från mig för den här gången. Ha det bäst och fortsätt njuta av våren!

LO i gult

Jag fortsätter inpsireras av utmaningarna på Scrappiz. Jag gillar ju skisser så jag väljer gärna utmaningar där man har en skiss att utgår ifrån. Till denna utmaning skulle man tolka skissen nedan fritt och dessutom motbevisa tesen "Gult är fult". Tyvärr kommer inte färgerna riktigt till sin rätt, men det syns i allafall att den går i gult. ;-)
Ha en fortsatt skön påskhelg!

Påskkorg

Jag fortsätter med utmaningarna på Scrappiz och till denna utmaning skulle man göra ett kort eller något altrat där man använder band som dekoration. Till den här utmaningen valde jag att göra en liten påskkorg som jag ska ge bort till en kär vän. Korgen har jag gjort en gång tidigare och den är både lätt och rolig att göra. Sedan tycker jag inte det behövs så mycket dekorationer på den heller.

 

Ha en fortsatt skön och glad påsk!

Otroligt men sant......

Inom loppet av några timmar gör jag nu mitt andra inlägg för dagen......... Det är definitivt nytt uppdaterings rekord för mig ;-) Så kan det gå när scraplusten infaller och inspirationen flödar. Jag har gjort ett till bidrag till Scrappiz cybercrop. Denna gång blev det ett kort och återigen var det en skiss man skulle utgå ifrån.

Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilket mönsterpapper jag skulle använda, men så hittade jag ett kuvert med papper som jag liksom hade glömt bort. Många fina papper till kort hittade jag där! Kortet går i brunt och blått, som ni kanske ser. ;-) Jag gillar ju verkligen brunt och många av mina alster gör jag gärna i den färgen. Kombinationen med blått är faktiskt riktigt snyggt.Så här ser skissen ut.Nu blir det ialla fall inga fler inlägg idag, men kanske imorgon.... ;-)

Scrappiz har cybercrop

Är ni sugen på cybercrop ska ni genast surfa vidare till Scrappiz. Cropen pågår till och med måndag 25/4 och det finns mååååånga roliga utmaningar att sätta tänderna i. Jag har lyckats få ihop ett bidrag och jag hoppas jag ska lyckas göra några fler under helgen. Jag är dessutom ledig i sex dagar och vädret är lite mulet så vad passar väl bättre än att scrappa lite. ;-)

I det första utmaningen jag är med i skulle man göra en LO utifrån en skiss, som ni hittar lite längre ned i detta inlägg. Inte helt oväntat är det söta lilla Troja som finns med på denna LO. När hon var valp utforskade hon nyfiket världen och fortfarande är hon en härligt nyfiken och glad hund! 
Ni får också en näribild på blomman, främst för att visa den underbart fina rosen i mitten. Fotot gör inte rosen rättvisa, men det är helt fantastiskt fina rosor som jag köpte av en tjej på Svensk scrapbooking.

 

Utifall det inte blir fler inlägg under påsken passar jag på att önska en riktigt GLAD PÅSK!


Blogcandy hos Mollys Scrapbooking

Mollys scrapbooking firar med en blogcandy i deras blogg. Man kan vinna ett påskägg fyllt med härligt scrapgodis!


Tri shutter card

Nu har jag provat en annorlunda kortvikning och det var riktigt roligt att göra detta kort! Den är väl inte så ny i kortviknings sammanhang, men jag har inte gjort det tidigare. Jag som gillar utmaningar passade samtidigt på att göra kortet till klubben Pysslarnas månadsutmaning där utmaningen gick ut på att göra ett påskkort.


Nu har Pysslarna en ny klurig månadsutmaning, som jag ska försöka ta mig an. Denna gång ska man inspireras av ordet smuts/smutsigt. Hmm, inte en helt lätt utmaning enligt mig, men jag får se vad jag kan hitta på.

Ha en skön söndag! Själv väntar jag på att få åka på en hundspannstur! Det ser jag fram emot!! :-)

Jag har fått en award!


Jag blev så otroligt glad då jag tittade in hos Päivi och såg att hon sänt en award till mig! Tusen tack snälla Päivi för awarden! Har ni inte tittat in hos henne tidigare rekommenderar jag er att göra det. Hon är en otroligt duktig scrappare och dessutom gör hon superfina smycken! Ni hittar jättemycket inspiration i hennes blogg så det är väl värt ett besök.

Reglerna för denna award är att man skall ge den vidare till bloggare med under 100 följare, så att dessa kan upptäckas av fler.

Jag besöker många bloggar och det finns så fantastiskt många duktiga scrappare runt om i landet. Jag väljer att sända vidare denna award till fem tjejer, som precis som jag är med i klubben Pysslarna. Jag vet inte säkert hur många följare de har (finns ingen följarlista i deras bloggar), men jag tycker de är väl värd en award och ett besök. De gör fantastiskt fina kort och LO:s alla fem!  
Ejja
 
Blommig

Ali 

Emma

Sussig

Ha en fortsatt härlig vecka och njut av de ljusare tiderna!
RSS 2.0