Skissutmaning

AnnikaS firar 20 000 besökare, vilket hon firar med en skissutmaning. Jag som gillar skisser kan ju inte låta bli att vara med i tävlingen. Har man tur kan man vinna ett presentkort hos Papermaze! Här är min tolkning av skissen:
 


Kursalster

Jag gick en scrapkurs för några veckor sedan och här en av de LO:s jag gjorde under kursen. Det är Trojas första dopp, som i och för sig var lite ofrivilligt. Tyvärr så fotade jag inte henne när hon var i vattnet eftersom jag var fullt upptagen med att hjälpa upp henne. Hon tog dock ingen skada av det ofrivilliga doppet. Hon verkligen älskar att bada, men så är hon ju också en retriever! :-)


Blogcandy hos ScrapTorget

ScrapTorget firar 50 000 besökare och firar det med blogcandy. Pågår till 19 mars så du hinner vara med du också. Jag vill gärna vara med och ha chansen att vinna lite scrapsaker!


Kort

Här kommer två kort som jag skickat in till tävlingar. Det första kortet skickade jag in till Scraplyckans skisstävling i februari och det andra kortet skickade jag till PionDesigns februaritävling.
Bloggcandy hos Handarbeta

Kolla in Handarbetas otroliga bloggcandy! Man kan bl a vinna en Epic Six! Det är väl inget du vill missa?! Jag vill supergärna vinna en Epic och hoppas på megastor tur! ;-)

RSS 2.0