Tre nya alster

Idag har det varit regn och rusk mest  hela dagen så jag har suttit inne största delen av dagen. Jag har dessutom hunnit göra två LO:s och ett kort till Midsommarcroppen på Svensk Scrapbooking, vilket är mycket för att vara jag. Jag har varit otroligt inspirerad idag och hade gärna suttit ett tag till, men jag känner att det är dags att göra annat också. Här är i allafall dagens alster. Den översta är utifrån en skiss och såklart måste matte göra en LO med sötnosen. Här är Troja bara 14 veckor och igår blev hon 1 år. Tänk vad tiden går.... Tråkigt att hon fått uppleva så mycket elände hittills i sitt liv, men nu hoppas vi att allt är på rätt väg. Lilla sötnosen!Andra LO:n har också utifrån en skiss. Insåg när jag var klar med den att den hade passat i en annan utmaning också, nämligen att scrappa något i grönt, vitt och gult. Så kan det också gå. :-) Här är en av våra katter som njuter av solen. Gillar verkligen fotot när han ligger ner och tittar rätt i kameran. Det hör inte till vanligheten att få bra kort på katterna.


Sista alstret för idag är ett kort där det bara skulle finnas med stansade dekorationer. Man fick välja att göra kort eller LO, men det kändes lättare att göra ett kort.Det var allt för idag. Tack för titten och lämna gärna en kommentar innan ni går!
Ha en härlig vecka!

Två nya kort

Just nu verkar det vara främst kort jag får gjort. Jag har kastat mig in i Midsommarcroppen på Svensk Scrapbooking så här i slutspurten av croppen och lyckats göra två kort. Det första kortet är till en liten 3-årig kille som jag var på kalas hos idag (gjord utifrån en skiss). Det andra kortet består enbart av cardstock och stämplade motiv. I morgon ska jag försöka göra någon fler utmaning om tiden räcker till. Det är så himla roligt med utmaningar och då främst skisser så klart! :-)
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kort utifrån en skiss

Vi har haft en skisswap på Pysslarnas forum och det vi skulle göra var att rita en skiss och dessutom skriva ner fem utmaningar.  Jag har aldrig gjort en egen skiss tidigare, men det var riktigt roligt. Under tiden jag satt och gjorde skissen funderade jag på att det kan vara svårt att göra en helt unik skiss. Omedvetet kan man använda idéer som man redan sett tidigare. Så är det någon som tycker att skissen liknar något de själva gjort så är det inte alls min mening att sno någons idé. Här är ialla fall min skiss och tre kort jag gjort utifrån den:

image53

image56

image55

image52

Ha det bra! Lämna gärna en kommentar innan du går.


RSS 2.0