Gratulationskort

Jag har nog sagt det förr, men säger det igen. Fruarna Lilja har superfina skisser och mallar och på deras blogg hittar du massor av inspiration. Till nedanstående kort inspirerades jag av en av deras skisser och passar samtidigt på att vara med i deras utmaning.Igår var jag på scrapträff och det var så roligt! Jag hann göra tre alster och dessa ska jag lägga upp i bloggen om en liten stund.

Svensk scrapbooking kortskiss

Igår gjorde jag ett kort efter Svensk scrapbooking februariutmaning (kortskiss). Testade min nya, fast begagnade, Tim Holtz-stämpel. Tänkte att det är ett grattis-kort, men eftersom jag inte satt dit någon bestämd text kan jag ju använda den till vilket ändåmål som helst.Nu ska jag gå ut i det vackra vädret och njuta av en långpromenad tillsammans med Troja. Härligt med lite varmare väder!

Grattiskort - bidrag till skisstävling

Hittade en rolig skisstävling hos Inas kort och scrap, som jag inspirerades av när jag gjorde detta kort. Just nu försöker jag leta bland mina spillbitar när jag gör korten. Jag har ganska mycket spillbitar och det är ju bra om de kommer till användning någon gång. När jag rotade i en låda hittade jag en gammal stans som är den första jag köpte när jag började med sprapbooking. Egenligen är det flera små stansar, men det var den lilla fjärilen som jag plötsligt kom på att den är användbar. Jag gillar ju fjärilar i alla former!Ha en fortsatt trevlighelg!

Tavla till min bästa vän

Min bästa vän har en jättefin Lapphund och har för länge sedan sagt att jag skulle scrappa ett foto på honom. Nu när hon fyllde jämnt passade jag på att göra en tavla med honom. Jag utgick från en utmaningsskiss som Svensk Scrapbooking har under februari och tolkade den ganska fritt. Min vän blev jätteglad och jag känner mig riktigt nöjd själv också. Visst är Giron fin!Vill ni se det lite annorlunda kortet jag gjorde till henne så scrolla ner till nästa inlägg.


Annorlunda kort och plånbok/väska

Min allra bästa vän har fyllt år och jag ville göra ett annorlunda kort istället för de vanliga fyrkantiga som jag jämnt gör. Hos Fruarna Lilja finns massor av fina skisser och mallar och det är också där jag hittade en mall till dessa häftiga boots. Det var ett kort som var jättekul att göra och jag kommer defintivt göra fler i framtiden.Jag gjorde även en liten väska/plånbok till de pengar vi gav. Jag hade ingen speciell mall till den utan inspirerades av olika jag sett på nätet. Min kära vän gillar brunt så mina alster blev givetvis bruna också.


RSS 2.0