Scrapträff

På lördag anordnade Studiefrämjandet en scrapbookingdag. Lena från Lajm var där med delar av sin affär och sedan var vi 11 tjejer som satt och scrappade hela dagen. Stort tack för en jättetrevlig dag! Det måste vi definitivt göra om tycker jag. Vi pratade även om att det skulle vara roligt att anordna en större träff här uppe. Vi får se hur det blir med det. Det hade varit superkul!  Som vanligt är jag inte så snabb av mig så jag lyckades endast göra en LO. Lägger upp den när jag har fotat den. Tillsvidare kan jag visa upp två LO:s jag gjort tidigare.

Först en LO som jag gjode till Pysslarnas utmaning i mars. Gillar dessa utmaningar jättmycket, speciellt skissutmaningarna. Jag tycker det är jättekul att få se alla andra bidrag och se hur olika man kan tolka samma skiss. Vad LO:n föreställer är väl inte så svårt att gissa?! ;-) Kan ju samtidigt berätta att Troja mår bra efter operationen och om två veckor kan vi förhoppningsvis börja träna henne. Just nu är det endast fem-minuters promenader som gäller. Känns jätteskönt!

image37


Den andra LO:n har jag gjort efter en skiss som vår cirkelledare Hanna har ritat. Har jag sagt att jag gillar skisser?!

image36

Ha det bra och lämna gärna en kommentar innan du går! Tackar även så mycket för era tidigare kommentarer!


Nya alster kommer inom kort

Ja, ingen kan ju anklaga mig för att uppdatera min blogg för ofta..... Jag har faktiskt scrappat en hel del senaste tiden, men inte lyckats få in något i bloggen. Jag går en studiecirkel i scrapbooking via Studiefrämjandet och det är så himla kul! Jag har länge velat träffa likasinnade här hemma så det var jättekul att det äntligen kom igång någonting. Vi är en liten grupp på fem personer inklusive cirkelledaren, men med tanke på utrymmet så är det ganska lagom. Cirkelledaren och övriga deltagare är jättetrevliga och duktiga! 

Sedan har jag varit på årets pysselhändelse här i norra delen av landet, Pysselmässa i Luleå!!! Flera företag var och sålde scrapbookinggrejor och pärlor och sedan var det drygt 50 personer som satt och pysslade hela helgen. Kan det bli bättre?! Det var en otroligt rolig och inspirerarande helg! Styrelsen i pysselklubben Pysslarna hade gjort ett fantastiskt jobb! Jag var även med på en workshop som Pysslegumman höll i och där vi fick göra ett superfint minialbum. Jag använde Pysselgummans egendesignade papper och de är sååååå fina! Pysselgumman är en stor inspirationskälla och hon gör helt underbara Lo:s! Kommer lägga upp minialbumet vid senare tillfälle.

Lite tråkigare nyheter är att vi har varit tvungen att operera vår lilla guldklimp Troja. Hon har haft problem med patella luxation dvs knäskålen har haft en tendens att hoppa ur led. I Trojas fall inte helt ur led, men tillräckligt för att skapa problem. De vill ju inte gärna operera en så pass ung hund, men tyvärr fanns det inga andra utvägar längre. Nu är hon nyopererad  och vi hoppas att vi äntligen kan börja se frammåt och rehabilitera henne, så att hon kommer att kunna få ett bra och smärtfritt liv. Enligt veterinären är prognosen god, men man vet ju inte helt säkert förrän det gått ett tag.

Detta måste vara ett rekordlångt inlägg från mig, men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och scrappa lite. Inga foton på alster denna gång eftersom jag är hos mina föräldrar och inte har fotona på denna dator.  Återkommer med bilder när jag är hemma igen. Ha en riktigt trevlig helg och lämna gärna en hälsning innan ni går!

RSS 2.0