Äldre alster

Hittade två LO:s som jag har glömt lägga ut här.  Båda är gjorda under våren så de är inte så värst gamla ändå. Mtt favoritobjekt finns som vanligt med på en LO. Se så fint man kan posera. Det andra motivet är dock inte lika vanligt förekommande.... Verkar vara svår att fånga i kameralinsen. ;-)

image50

image51

Kort till Scrapfeber

Jag lyckades faktiskt få klart ett till alster och det blev ett kort efter en skiss. Det är jätteroliga utmaningar, men nu slutar jag för idag. Färgerna blir inte så tydliga men man kanske ser att det går i bruna toner.

image48

Scrapfeber

Under helgen har Magdas scrapbooking scrapfeber med många roliga utmaningar. Jag har faktiskt lyckats få ihop två LO:s och hoppas jag hinner göra något mer också. Jättekul!

Först en LO utifrån en skiss.

image46

Nästa är en färgutmaning där man ska utgå från den mest dominerande färgen i fotot.

image47

Troja

Min pyssliga sida handlar om pyssel i första hand, men ett och annat inlägg om vår lilla Troja dyker upp nu och då. Tyvärr flyter inte allt på så bra som man skulle önska. I tisdags var vi återigen tvugna att åka till veterinär eftersom knäskålen började hoppa ur led igen. Det visade sig att Troja reagerat på suturen och försökt kaplsa in den, vilket skapat irritation och slapphet runt knäskålen. SUCK!! Jag tycker det räcker nu....... Nu har de opererat in en slunga för att hålla knäskålen på plats medan vi ska muskla upp hennes ben genom promenader. Tyvärr har vi inte tillgång till vattenträning, som hade varit det optimala. Det som ändå var bra är att ledkapseln har läkt ihop och att det inte var den som blivit skadad. Så nu är det bara att hålla alla tummar och tår att vi inte åker på några fler bakslag! Trots allt hon får vara med om är hon alltid lika glad och full av livsglädje. Här är ett nytaget foto på vår lilla solstråle!

image45

Pysselmässans alster

Äntligen har jag fotat de alster jag gjorde under pysselmässan i Luleå. Jag måste än en gång säga att det var en helt otroligt rolig helg!  Som vanligt hann jag inte göra så mycket, men jag känner mig ändå nöjd. Det första jag gjorde var ett minialbum under workshopen som Pysselgumman höll i. Ett jättefint album, som jag ännu inte satt några foton i, men ni får se den ändå.
image38

image39

image40

image41

En LO med Troja.


image43

Slutligen ett kort som jag faktiskt fick ett litet pris för, delad tredje plats. Jag gjorde även en till LO, men den kommer jag inte lägga ut än ialla fall.

image44

Tack för titten! Ha en bra dag!


RSS 2.0