Mer alster till Brunsons CC

Jag har visst glömt att lägga ut de övriga alstrer som jag skickade in till Brunsons cybercrop. Jag lyckades till slut få ihop fem bidrag. En jättekul CC med roliga utmaningar! Önskade att jag hade hunnit göra fler men tyvärr har man inte obegärnsat med tid att pyssla.

Först ut är en resväska. Utmaningen gick ut på att inspierars av ett foto. Idéen till väskan hittade jag på Carolas pysselblogg. Det är min första resväska och det var superkul att göra den. En kompis som ska åka utomlands till sommaren fick den i födelsdagspresent innehållandes pengar och en resehandbok.En annan utmaning var att man skulle använda minst två påskfjädrar och jag valde att göra ett stafflikort.Nästa utmaning jag deltog i var en teknikutmaning. Följande kriterier skulle vara uppfylld: en st färglagd motivstämpel, en st Swirl som man fick stämpla hur många gånger man vill och två st valfria stämplar dock ej motivstämpel.


Sista utmaningen jag deltog i var att lifta en LO och så här blev resultatet.Det var allt för denna gång. Jag gillar CC och utmaningar!

Brunsons påsk CC

Brunsons har cybercrop t o m 11/4, vilket jag tycker är jätteroligt. Jag gillar CC! :-) Här kom mer ett av bidragen jag har lämnat in. Det var en skiss man skulle utgå ifrån och givetvis så är det mitt "favortitscrapobjekt" som finns med på LO:n.Vill ni lämna en kommentar om ni tittar in blir jag jätteglad!

Inkidos PåskGodis candy

Inkido har en utlottning på sin blogg http://inkido.blogspot.com/ och man chans att vinna det här: 

 

Det vill ni väl inte missa! Inte jag i alla fall. :-)

Födelsedagskort

Testade att göra ett stafflikort för första gången och jag gillade verkligen den varianten på kort. Det blev ett födelsedagskort till en 90-årig man. Vet inte om kortet i sig var så "manligt", men mottagaren tyckte det var fint och det är väl det viktigaste.


RSS 2.0