Journaling jar till min mamma

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort en journaling jar till min mamma. Jag har ägnat större delen av dagen till detta, men känner mig faktiskt nöjd med resultatet. Det enda jag har kvar är att klippa ut alla frågor, men det är inte så lite jobb med det heller.... Jag hoppa mamma blir nöjd och glad också. Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska ge den till mors dag eller om jag ska vänta tills hon fyller år i stället.

image6

Korttillverkning

Lägger in några kort jag har gjort tidigare.  Jag visste faktiskt inte att jag hade en pysslig sida innan jag började tillverka kort för några år sedan och insåg att det är såååå roligt att göra egna kort. :-)


 image5

image4

image3

image2


En katt LO

Börjar med att lägga upp en LO om våra underbara katter, gjord efter en skiss från Scraphuset.

image1

Välkommen till min pysselblogg!

Ja, då har även jag blivit med blogg. Hur nu det gick till?!  ;-)  Efter att ha besökt otaliga bloggar och funnit massor med inspiration till mina kort och LO:s tänkte jag att det kunde vara roligt att skaffa en egen blogg. Ja, som ni förstår kommer denna blogg främst handla om scrapbooking och korttillverkning. Hoppas jag kan bidra till att inspirera någon annan på samma sätt som jag blivit inspierad av alla duktiga pysslingar.

Än en gång, välkommen in och lämna gärna en hälsning innan ni går!


RSS 2.0