Utsikt över Nessebar

Jag har gått en scrapbookingkurs, som tyvärr är slut nu. Det var jättekul och inspirationen har faktiskt flödat denna månad. :-) Jag har börjat göra ett album från vår Bulgarien resa och passade på att vara med i en av Svensk Scrapbookings månadsutmaningar, nämligen en skissutmaning. Jag gillade skissen jättemycket och resultatet blev som följer:


Cybercrop

Under helgen har klubben Pysslarna haft CC och det var sååååå roligt! Åtta utmaningar hade vi att bita i. Jag lyckades få klart fyra alster. Jag har aldrig varit speciellt snabb...... Det var i allafall jättekul och jag hoppas det blir fler CC under våren. Alla har gjort superfina alster! Här kommer mina bidrag.

Först ut är en utmaning där man skulle ha med ordet "tillsammans". Det blev en LO med Troja och Simba. Tyvärr ser man inte Troja speciellt bra på fotot, mest en svart liten hög. ;-)Nästa utmaning var att altra något som skulle ha Alla hjärtans tema. Jag altrade en liten hjärtask.Tredje utmaningen jag deltog i var en spillbitsutmaning. Jag valde att göra ett Glad påsk kort.


Sist men inte minst var det en kortutmaning med måsten och förbud och det resulterade i detta kort.


Ni får jättegärna lämna en kommentar om ni kikar in här! :-)

Dopkort

Min underbara vän A beställde ett dopkort som hon skulle ge bort tillsammans med en superfin skallra som hon tillverkat. Hon önskade ett kort utan alltför mycket dekorationer och gärna med någon fjäder. Och så här blev resultatet:Scrapkurs

Igår var jag på en scrapkurs och det var sååååå roligt! Det var en nybörjar kurs och även om jag inte direkt  är nybörjare så lär man sig alltid något nytt. Vi var 11 tjejer inklusive ledaren och det var jättekul att sitta och scrappa med andra. Det var länge sedan jag gjorde det. Tiden bara rusade iväg. Längtar till nästa onsdag då vi träffas igen! Vi fick göra en LO, som jag gjore klar ikväll. Ska fota under helgen när ljuset är bättre.
Ha det bäst och scrappa lugnt!

Blogcandy XL hos Svensk scrapbookingStooooor blogcandy hos Svensk scrapbooking! Du är väl med du också!

RSS 2.0