Tävling hos Allt om scrap

Så här i sista minuten hittade jag en jättekul tävling hos Allt om scrap. Utmaningen gick ut på att skapa en LO och där följande kriterier skulle följas: 
 • bakgrunden ska vara vit
 • något stämplat ska finnas med på ett framträdande sätt
 • Det är nog första gången jag har gjort en LO utan några mönsterpapper alls och så här blev resultatet.  Känner en otrolig scraplust och det var lääääänge sedan jag har varit så inspirerad som nu. Hoppas det håller i sig. ;-)


  Månadstävling hos Pysslarna

  Klubben Pysslarna brukar ha en tävling varje månad och det tycker jag är jättekul. Tyvärr brukar det ofta sluta med att jag ändå inte har gjort något bidrag, men till denna månad har jag faktiskt lyckats ta mig i kragen och tillverkade ett kort. De enda riktlinjer som fanns var att det skulle vara minst två mönsterpapper och en textstämpel. Idén till själva kortvikningen hittade jag hos StampARTic.

  Nu ska jag fortsätta med utmaningarna i Pysslarnas cybercrop. Kul, kul! Scrappa lugnt!

  Min blogg verkar snurrig.....

  Bloggade ett inlägg på onsdag angående en utlottning hos Veckans skiss, men det inlägget verkar leva sitt eget liv.... Ibland syns inlägget och sedan syns det inte. Märkligt! Någon som skämtar mig aprillo??!!


  Godispåse hos Veckans skiss

  Kikade in hos Veckans skiss och hittade en härlig utlottning, en e-bok fylld med skisser och tolkningar! Jag som älskar skisser kan ju bara drömma om att vinna en sådan utlottning. Vill ha! :-)  RSS 2.0